go-to-top

ساده ترین راه برای پاک کردن تاریخچه جستجو در گوگل

1397/9/4

ساده ترین راه برای پاک کردن تاریخچه جستجوی شما در گوگل

اگر با استفاده از حساب کاربری گوگل وارد (Sign in) مرورگر شده باشید، این شرکت تاریخچه ای از تمام جستجوهای شما را ذخیره خواهد کرد. از این پس به جای مراجعه به داشبورد حساب کاربری تان در گوگل، می توان به سادگی و در صفحه نتایج جستجوی گوگل این تاریخچه را پاک کرد.

به خاطر داشته باشید که گوگل از تاریخچه جستجو برای شناخت بهتر شما استفاده می کند، از این رو حذف این تاریخچه موجب خواهد شد جنبه شخصی شازی شده نتایج جستجو برای شما کمتر و کمتر شود.

نحوه حذف تاریخچه جستجوی گوگل در لپ تاپ ها و کامپیوترهای دسکتاپ

برای حذف تاریخچه جستجوی گوگل در کامپیوترها و لپ تاپ ها در صفحه نتایج جستجوی گوگل در مرورگر، ابتدا روی گزینه Settings که در بالای صفحه و دقیقا زیر کادر جستجو تعبیه شده  کلیک کرده و از منوی ظاهر شده گزینه Your Data  را بزنید.

در گام بعد صفحه را رو به پایین پیمایش کرده و بخش Your search activity section   را پیدا کنید. برای حذف تمام تاریخچه جستجوی گوگل، روی دکمه Delete all Search activity  کلیک کنید.برای حذف تاریخچه جستجوی یک ساعت گذشته هم از دکمه Delete last hour  استفاده نمایید.

نحوه حذف تاریخچه جستجوی گوگل در تلفن های همراه و تبلت ها

در تلفن های هوشمند روی دکمه منو که در قسمت بالا و گوشه سمت چپ صفحه نتایج جستجوی گوگل تعبیه شده ضربه بزنید.

بعد از این روی Your Data in search   ضربه بزنید.

همانند گام قبلی صفحه را پیمایش و بخش Delete your search activity را پیدا نموده و بسته به مقدار تاریخچه ای که قصد پاک سازی آن را دارید یکی از دو گزینه Delete last hour   یا Delete all Search History   را بزنید.

چگونه ثبت تاریخچه جستجو توسط گوگل را متوقف کنیم؟

حتی بعد از حذف تمام تاریخچه جستجو، گوگل مجددا شروع به جمع آوری و ثبت نتایج خواهد کرد. اگر دوست دارید گوگل این کار را در مورد شما انجام ندهد در صفحه ای که بعد از کلیک یا ضربه زدن روی گزینه Your Data in Search Page باز می شود، در بخش Google-wide controls، گزینه Web & App Activity  را انتخاب کنید.

بعد از این صفحه Activity Controls  باز خواهد شد و شما با استفاده از اسلایدر Web & App Activity   امکان غیرفعال کردن قابلیت ثبت نتایج جستجوی گوگل را خواهید داشت.

تعمیم این قابلیت به سایر خدمات گوگل

گوگل در تاریخ 24 اکتبر 2018 این ویژگی را برای کاربران فعال کرده و این تازه اولین گام است. بیانه رسمی گوگل در این مورد به شرح زیر است:

”سال آینده این قابلیت را در خدمات نقشه های گوگل (Maps) فعال خواهیم کرد و همچنان به اضافه کردن این قابلیت به سایر سرویس ها هم ادامه خواهیم داد. دسترسی ساده و مستقیم به امکانات کنترل حریم خصوصی در تمام خدمات گوگل که روزانه از آنها استفاده می کنید تنها یکی از تلاش های ما برای حفظ و رعایت حریم خصوصی کاربران است.“