go-to-top

چگونه آیفون یا آی پد را به حالت بازیابی (Recovery Mode) ببریم؟

1397/9/15

اگر عملکرد نرم افزاری آیفون یا آی پد شما مختل شده و بعد از امتحان کردن راهکارهای متعدد برای برطرف کردن آنها موفق به کسب نتیجه ای نشدید، احتمالا حالت بازیابی یا Recovery Mode همه مشکلات رخ داده را برطرف خواهد کرد. با استفاده از این حالت می توان آیفون یا آیپدتان را به سادگی به حالت اولیه برگرداند (Reset) و به کمک آی تیونز، سیستم عامل iOS را مجددا نصب نمود.

هنگامی که سیستم عامل را مجددا نصب می کنید احتمال از دست دادن تمام داده های روی دستگاه وجود دارد، پس بهتر است خود را مقید به انجام عمل پشتیبان گیری از داده ها توسط آی تیونز یا سرویس آی کلاود نمایید. اما چگونه دیوایس های مجهز به سیستم عامل iOS را در حالت بازیابی بوت کنیم؟

ابتدا از نصب جدیدترین نگارش آی تیونز اطمینان حاصل نمایید

در اولین گام حصول اطمینان از این امر ضروری است. بعد از باز کردن برنامه، از نوار منو روی گزینه iTunes   کلیک کرده و بعد از باز شدن منو، عبارت اول یعنی About iTunes را بزنید.

apple

نگارش کنونی نرم افزار را گوشه ای یادداشت کنید و با مراجعه به این آدرس، از به روز بودن نرم افزار اطمینان حاصل کنید.

apple

بعد از این آماده شروع به کار هستید. این پروسه بسته به دیوایس مورد استفاده شما اندکی متفاوت خواهد بود؛ به همین خاطر ما بسته به نگارش سیستم عامل ها این پروسه را برای 3 سری از محصولات اپل شرح خواهیم داد.

برای آیفون 7، آیفون 7 پلاس و نگارش های جدیدتر

اگر مالک آیفون 7، 7 پلاس، 8، 8 پلاس، X، XS، XS Max یا XR هستید به این ترتیب عمل کنید:

ابتدا از خاموش بودن دستگاه اطمینان حاصل کنید. بعد از این دکمه افزایش صدای آن را فشار داده و رها کنید.

apple

سپس به سرعت دکمه کاهش صدای دستگاه را سریعا فشار داده و رها کنید.

در گام بعد دکمه ای که در سمت دیگر دستگاه (مخالف محل قرارگیری دکمه های افزایش/کاهش صدا) را نگه دارید. حتی زمانی که لوگوی اپل روی صفحه ظاهر شد هم این دکمه را رها نکنید. دکمه را تا ظاهر شدن حالت بازیابی (Recovery Mode) نگه دارید.

بعد از ظاهر شدن صفحه با استفاد از کابل Lightening ابزار خود را به کامپیوتر متصل کنید.

apple

آیفون 6 اس یا ابزارهای قدیمی تر و همچنین اکثر آی پدها

مراحلی که در اینجا شرح خواهیم داد برای آیفون 6 اس و مدل های قدیمی تر و همچنین اکثر آی پدها به غیر از آی پد پرو 11 و همچنین مدل 12.9 اینچی، جوابگو خواهند بود. برای دو مدل آی پد ذکر شده بخش بعدی مطلب را مطالعه کنید.

ابتدا دستگاه را خاموش کنید. بعد از این دکمه افزایش صدای آن را فشار داده و رها کنید.

حال دکمه های Home و Sleep/Wake را فشار داده و نگه دارید. دکمه Sleep/Wake در آیفون 6 و مدل های جدیدتر در بغل دستگاه قرار دارد؛ اما در مدل های 5 اس و قدیمی تر در قسمت بالا و سمت راست تعبیه شده است. حتی بعد از ظاهر شدن لوگوی اپل دکمه ها را رها نکنید. تا زمان ظاهر شدن حالت بازیابی دکمه ها را نگه دارید.

بعد از فعال شدن حالت بازیابی ابزار را به کامپیوتر متصل نمایید.

آی پد پرو 11 و 12.9 اینچی

دکمه افزایش صدا را فشار داده و سریعا رها کرده و بعد از این دکمه کاهش صدا را فشار داده و سریعا رها کنید. دکمه Sleep/Wake که در بالای ابزار تعبیه شده را فشار داده و نگه دارید تا دستگاه از نو راه اندازی شود. دکمه Sleep/Wake را تا وارد شدن آی پد به حالت بازیابی نگه دارید.

بعد از شروع به کار حالت بازیابی، دستگاه را به کامپیوتر متصل نمایید.

بعد از وارد شدن به حالت بازیابی باید چه کاری انجام دهیم؟

تا قبل از خروج خودکار از حالت بازیابی 15 دقیقه فرصت دارید. اگر سرعت عمل لازم را نداشته باشید، دستگاه از حالت بازیابی خارج خواهد شد؛ در این صورت برای ورود مجدد مجبور به تکرار پروسه کار با دکمه های دستگاه خواهید بود.

در صورتی که ورود به حالت بازیابی در آیفون یا آی پد موفقیت آمیز باشد با پنجره ای مشابه شکل زیر رو به رو خواهید شد. در صورت نمایش گزینه های Restore یا Update گزینه دوم یعنی  Update را انتخاب نمایید. اما چرا؟

apple

ممکن است مشکلات پیش آمده برای ابزار شما به راحتی با یک به روزرسانی ساده دستگاه مرتفع شوند؛ ضمنا با انجام این کار داده ها و تنظیمات شخصی سازی شده را هم از دست نخواهید داد. هر چند اگر این روش جوابگو نبود مجبور به انتخاب گزینه Restore خواهید بود که تمام داده های شخصی شما روی دستگاه را حذف خواهد کرد. در صورتی که قبلا فایل پشتیبان از داده ها تهیه نکرده اید مراقب باشید که اشتباها گزینه Restore را انتخاب نکنید. اکیدا توصیه می کنیم ابتدا گزینه Update را امتحان کنید تا از دردسرهای احتمالی در امان باشید.

با انتخاب گزینه Update نرم افزار آی تیونز سیستم عامل iOS را مجددا روی ابزار نصب کرده و هیچ صدمه ای به داده ها هم وارد نمی شود. بعد از پایان یافتن پروسه Restore یا Update از شما خواسته می شود که عملیات راه اندازی و تنظیم دستگاه را از نو انجام دهید.