go-to-top

ویژگی جدید واتس اپ پیام های مشکوک و خطرناک را مشخص می کند

1397/4/19

با توجه به استفاده روز افزون خرابکاران اینترنتی از پیام رسان واتس اپ برای به اشتراک گذاری اخبار جعلی از طریق ویژگی چت های گروهی، مالک این اپلیکیشن یعنی فیس بوک قصد دارد برای مبارزه با این افراد و توقف اعمال خرابکارانه آنها از قابلیت های جدیدی استفاده نماید. این پیام رسان در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران در مورد جعلی بودن اخباری که در گروه ها ارسال می شود، هشدار می دهد. این که قابلیت که Suspicious Link نام گرفته به طور خودکار اعتبار لینک وب سایت هایی که در چت های گروهی ارسال می شوند را بررسی می کند.

 

ویژگی Suspicious Link چگونه به شما کمک می کند؟
با فعال شدن این ویژگی بعد از دریافت لینک یک وب سایت در محیط چت، واتس اپ به صورت خودکار و در پس زمینه آن را بررسی کرده و در صورت مشکوک بودن به شما هشدار خواهد داد. در گزارشی که وب سایت WaBetaInfo منتشر کرده این طور آمده: ”زمانی که واتس اپ یک لینک مشکوک را شناسایی کند، پیام با یک علامت قرمز رنگ نشانه گذاری خواهد شد.“ این علامت قرمز رنگ حاکی از وجود لینک اسپم یا لینک فیشینگ (فریب کاربر برای سرقت اطلاعات محرمانه کاربر) در پیام است؛ ضمنا اگر لینک مذکور کاربران را به وب سایت های حاوی اخبار جعلی هدایت کند هم پیام مذکور برچسب خواهد خورد. گاهی اوقات، لینک های شخص ثالث بازدید کنندگان را به سمت وب سایت های مخرب هدایت کرده و در پشت صحنه، بدون اطلاع وی اقدام به دانلود بدافزار روی دستگاه می کنند.
این ویژگی در نسخه آزمایشی نگارش 2.18.204 واتس اپ دیده شده است. انتظار می رود به زودی شاهد رونمایی رسمی از این ویژگی باشیم. واتس اپ از مدت ها پیش تلاش های گسترده ای را برای متوقف کردن تهدید انتشار اخبار جعلی شروع کرده است. البته این پیام رسان در کنار افزودن این ویژگی، امکانات زیر را هم قبلا اضافه کرده است:

  • همواره امکان مسدود (بلاک) کردن کاربران وجود دارد. ضمنا هنگامی که افراد ناشناس پیامی برای شما ارسال کنند، نسبت به غریبه بودن آنها هشدار داده شده و امکان مسدود سازی یا اضافه کردن آنها به لیست مخاطبان وجود دارد.
  • با استفاده از یک ویژگی دیگر، کاربران امکان اضافه کردن مجدد آن دسته از افرادی که اقدام به ترک گروه ها کرده اند را نخواهند داشت.
  • ادمین های گروه می توانند ارسال پیام توسط اعضا در یک گروه به خصوص را محدود و حتی مسدود نمایند.
  • امکان تنزل رتبه ادمین ها همواره میسر است. به این ترتیب، می توان ادمین های فعلی یک گروه را تبدیل به کاربر عادی با دسترسی های محدود کرد.
  • وجود برچسب ”Forwarded“ یا ”فوروارد شده“ کاربران را از این مساله آگاه خواهد کرد که پیامی که آن را مشاهده می کنند به صورت مستقل نوشته شه یا صرفا از جایی دیگر به این چت هدایت شده است.

منبع: gadgetsnow